Otimsan

Turizm endüstrisi Bodrum’daydı

Turizm endüstrisi Bodrum’daydı

TURİZM SEKTÖRÜNÜN KALBİ BODRUMDA ATIYOR!

OTEL’11 Bodrum’da 2011 hazırlığına.

TUNAJANS tüm turizm ve gıda sektörünü, ihtiyaçlarına çözüm bulmak için; 30 Mart- 2 Nisan tarihleri arasında 10. kez BODRUM’DA OTEL EKİPMANLARI ve GIDA FUARI ile sektörün temsilcilerini buluşturacak.
Yaz mevsiminin yeni bittiği ve kış günlerinin başladığı şu günlerde Bodrumda, 2011 yazının hazırlıkları başladı. TUNAJANS 9 yıldır gerçekleştirdiği Bodrum Otel ve Gıda Fuarı hazırlıklarına hız verdi.
TUNAJANS Genel Müdürü Fatih Tuna; Yatırımcıların turizmin geleceğine güvendiğini, 2011 yılında da TUNAJANS olarak, her gün artan turizm tesislerinin ihtiyaçlarına çözüm bulmak amacıyla bu fuarı düzenlediklerini belirtti.
Kurulan ticari bağlantılarla sektörün gelişimine büyük katkı sağlayan Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı bu yıl 30 MART – 2 Nisan 2011 tarihleri arasında Bodrumda kapılarını ziyaretçilerine açacak.

BODRUMDA FUARCILIK GELİŞİYOR
Turist sayısında geçen yıla göre yüzde 10 artışın gözlendiği Bodrum; başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin birçok köşesinde yaşayan yüz binlerce insana tatil imkânları sunuyor. Son zamanlarda başta Almanya olmak üzere Rusya, İngiltere gibi birçok Avrupa ülkesinden de insanlar Bodrum’da tatil yapma ve ev alma arzusu taşıyor. Bu gibi nedenlerden dolayı Bodrum ‘da fuarcılık bilinci artıyor ve yatırımcılar bu fuarı bekliyor…
Bodrum’da Otel, motel, pansiyon, lokanta, bar vb. hizmetler veren eğlence ve konaklama tesislerini yaza hazırlamayı hedefleyen Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı Bodrum’a önemli katkılar sağlıyor, ticari hayatı canlandırıyor, kaliteli ve güncel imkânlar sunmakla kalmayıp firmaların potansiyellerini artırmaya yardımcı oluyor.
Turizm endüstrisinin ve turistik işletmelerin gereksindiği her türlü otel ekipmanı, sarf malzemeleri, ev tekstili, mutfak donanımı, ısıtma soğutma sistemleri, bahçe mobilyaları ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren firmaları ağırlayan fuar, yıllar içerisinde Bodrum’un geleneksel bir aktivitesi haline dönüştü.
Her yıl Bodrum’da yüzlerce otel yatırımcısı ve işletmecisini ağırlayan fuarda bu yıl da çok sayıda sektör kuruluşu, turizm sektörümüzdeki yeni yatırımlar ve işletme dönemi için önemli bir ticaret hacmi oluşturacaklar.
Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı; özellikle konaklama sektörü, hastaneler, üniversiteler, sosyal tesisler, askeri tesisler, pansiyonlar ile restoran işletmelerinin yöneticileri, ilgili sektörün temsilcileri ve 10 bin civarında profesyonel ziyaretçileri ile buluşturmayı hedefleniyor.
İzmir Firması TUNAJANS tarafından 10. kez düzenlenecek olan Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı; Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, BODER Bodrum Otelciler Derneği, İzmir Ticaret Odası ve KOSGEB destekleri ile gerçekleşecek.

OTEL’ON Fuarı’nda geniş ürün yelpazesi sergilenecek.

Endüstriyel mutfak, bulaşıkhane, saklama ve servis ekipmanları; Masa üstü takımları; Otel ve lokanta tekstili; Otel ve lokanta mobilyaları; Oda ve banyo aksesuarları, sıhhi tesisat malzemeleri; Yönlendirme sistemleri; Ses, ışık ve görüntü sistemleri; Otel ve lokanta aydınlatmaları; Otel otomasyon sistemleri, bilgisayar ve programları; Havalandırma, ısıtma ve soğutma sistemleri; Sauna ve yüzme havuzları; Sterilizasyon cihazları; Endüstriyel çamaşırhane ekipmanları; Temizlik kimyasalları, malzeme ve gereçleri; Otel buklet malzemeleri; Personel giyim ve üniformaları; Eğlence ve animasyon ekipman ve hizmetleri; Park bahçe, plaj ekipmanları ve peyzaj mimarlığı;

Otel ve lokantalara yönelik yiyecek ve içecek sanayisi:

Et ve süt ürünleri;Dondurulmuş gıdalar; Konserve, reçel, bal, bisküvi, şekerlemeler ve benzeri ürünler; Dondurma, pasta ve kekler; Unlu gıdalar, pastacılık mamulleri; Bakliyat    ve tahıl ürünleri; Sıvı ve katı yağlar; Ketçap, mayonez, hardal ve her türlü soslar; Kuruyemiş ve baharatlar; Gıda süsleme ve dekor malzemeleri, gıda esans ve aromaları; Alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, enerji içecekleri, toz içecekler; Gıda mühendisliği teknolojisi, ekipmanları ve laboratuar malzemeleri; Ambalaj malzeme ve makineleri; Etiket, etiketleme, markalama malzeme makineleri; Palet, paletleme makine, alet ve donanımları; Sektörel yayınlar.