Otimsan

Hilton Garden Inn Urfa açıldı

Hilton Garden Inn Urfa açıldı

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton, Hilton markasının yer aldığı Türkiye’deki 16. otelini Şanlıurfa’da açtı. Müşterilerine hizmte vermeye başlayan otelin resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Otelde 159 oda bulunuyor ve gecelik konaklama ücretleri 105 TL’den başlıyor

Hilton Worldwide, Hilton Garden Inn Şanlıurfa’nın açılışını duyurarak, Türkiye’de giderek büyüyen portföyüne yeni bir halka ekliyor. Otel, ziyaretçilerin gözdesi olan ve kentin merkezinde yer alan Şanlıurfa Kalesi’ne, her zaman canlı olan Pazar bölgesine, Balıklı Göl’e ve tarihi Bakırcılar Çarşısı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Hilton Garden Inn Şanlıurfa’da altısı süit 159 oda bulunuyor. Tüm odalarda ücretsiz kablosuz internet erişimi sağlanıyor. Otel, Şanlıurfa Havaalanı’na da 35 kilometre mesafede bulunuyor. Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre, “Türkiye’deki üçüncü Hilton Garden Inn otelimizi açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Otelimizi ziyaret eden konuklarımız hem bu canlı şehri görmüş, hem de iş ve turistik amaçlarla gelen ziyaretçilerimize hizmet sunan orta ölçekli markamız Hilton Garden Inn’in deneyimini yaşamış olacaklar” dedi. Hilton Garden Inn Şanlıurfa’da üç adet toplantı odası ve 500 kişi kapasiteli büyük bir balo salonu da yer alıyor. Hilton Garden Inn Şanlıurfa Genel Müdürü Aylin Aksel, “Yeni Hilton Garden Inn Şanlıurfa otelimizde konuklarımızı ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Konuklarımız dünyaca ünlü Hilton Garden Inn markasının tüm özellikleriyle birlikte Türk misafirperverliğinin de en iyi örneklerini yaşayacaklar” diye konuştu.

Hilton Worldwide, artık bir sembol olan Hilton İstanbul’un açıldığı 1955 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. 2011 yılının başında şirket, bu yıl içerisinde 11 adet yeni tesis açarak önümüzdeki 12 ay içerisinde portföyündeki otel sayısını ikiye katlamayı planladığını açıkladı. Türkiye’de son dönemde açılan oteller arasında İstanbul Moda’daki DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda, İstanbul’un tarihi bölgesinde kurulu DoubleTree by Hilton Istanbul – Old Town ve Kapadokya’daki DoubleTree by Hilton Avanos – Kapadokya yer alıyor.