Otimsan

DoubleTree By Hilton Moda

DoubleTree By Hilton Moda

DoubleTree By Hilton Moda için özel olarak tasarlanan yönlendirme sistemleri
     Geçtiğimiz aylarda kapılarını misafirlerine açan İstanbul’daki Double Tree by Hilton Moda’nın mimari yönlendirmeleri ve aksesuarlarının projelendirmesi ile birlikte imalatlarını OtimSan üstlenerek yapmıştır.

     Özer Tulgan Mimarlık ile koordineli bir çalışma sonucunda işletmenin ihtiyaçları doğrultusunda Hilton standartlarında projelendirilip montajı tamamlanan yönlendirmeler pleksi glas malzeme üzerine lazer ile oyulmuş yazılar, markalama yapılmış alüminyum bant ve pirinç montaj vidaları ile mekân tasarımına özellikle fazla müdahale etmemektedir.

FİRMA HAKKINDA
     OtimSan binalara katma değer sağlıyor. 5 yıldızlı oteller başta olmak üzere nitelikli binalar ile ulusal ve bağımsız markalara hizmet veren OtimSan mimari ofislerin de çözüm ortağıdır. Yüksek kalitedeki ürünleri ve üretim imkânları ile iç mekân tasarımlarını bütünler, kalitesini arttırarak ekstra değer katar.

     Yeni yapılan bir otel ya da yeniden dekore edilen bir otel her zaman kendi atmosferini yaratmaya çalışır. OtimSan proje bölümü yaratılmak istenen atmosfere en uygun grafik anlatım ve malzeme seçimi ile yönlendirme ve aksesuarlar önerir. Otel ya da mimari ofis tarafından verilen proje, görseller ve alınan brief’e göre OtimSan proje gurubu çalışır ve teklifte bulunur.

     1962 yılında Y.D. Mimar Altan Özbudun tarafından temelleri atılan OtimSan 2012 yılındaki 50.yılına hazırlanıyor.