Otimsan

Dikkat Yeni Yıl Çıkabilir

Dikkat Yeni Yıl Çıkabilir

Hedefler

Yeni yıla saatler kaldı ve biz, bizim için çok heyecanlı ve anlamlı bir yıla giriyoruz. 2011 yeniden yapılanmamızın tamamlanacağı ve 50. yıla hazırlanacağımız bir yıl olacak.

Yeni yilda organizasyonumuz gelişecek, yatırımlarımız artacak ve markamız yeni yüzü ile daha kuvvetli bir pozisyona gelecek, verdiğimiz hizmetlerle müşterilerimizi ve markamızın paydaşlarını şaşırtacağız, memnun edeceğiz. Altan Özbudun un bize bıraktığı yenilik peşinde koşma mirasını devam ettirip seviyesini yükselteceğiz. Sosyal sorumluluk projesi olarak tasarıma yatırım yapacağız, yarışmalar düzenleyip workshop lar ile imalatımızı genç ve yaratıcılığını geliştirmek isteyen tüm girişimcilere açacağız. Tasarım ve Mimari ofisler ile daha fazla işbirliği içersine girerek çözüm ortağı pozisyonumuzu geliştireceğiz. Alt markalar ile son kullanıcıya dokunacağız. Bölge temsilcilikleri ile profesyonel hizmetimizi tüm türkiye geneline yayacağız. Çıkartacağımız yayınlar ile mesleğimizin saygınlığını ve seviyesini yükselteceğiz liderliğimizi sürdüreceğiz. Yurtdışında yaptığımız projelerin sayısını bölgesel ortaklar ile işbirliği yaparak arttıracağız ve global oyuncu olacağız. Otimsan markasının bilinir, farklı ve müşterisini memnun eden şimdiki durumunu dahada geliştirerek yaratıcılık, çarpıcılık ve sahicilik üzerine kurulan sıcak, içten ve aynı atmosferi soluyan müşteri ilişkileri yapımızı geliştireceğiz. Sadece satışları arttırmak amaçlı değil müşterilerimize ve markamızın tüm paydaşlarına bir anlam yaratmak için çok çalışacağız.

Otimsan yeniden yapılanma sürecinde markanın bir şirketin namusu olduğu bilinciyle müşterilerine teklif ettiği hizmet ve ürünlerin kalitesini, web sitesini, ofis, show room ve üretim tesislerini, dağıtım kanallarındaki konumunu, tanıtım ve iletişimini, çalışanların davranışını, markayı temsil eden liderini, santralde telefonlara cevap veren operatörün tavrını, proje sorumlularını ve bölge temsilcilerini sürekli daha üst seviyeye çıkartma çabası içersinde olacaktır. 2011 yılı içersinde, 49 yıllık tecrübesi ile sadece otel değil hizmet verdiği tüm projelerdeki bina ve kamusal alanlara daha anlamlı daha seksi bir kimlik kazandıran OtimSan kendi konusunda hatırda kalır, tavsiye edilen ilk üç markadan biri olma pozisyonunu daha da yukarılara taşıyacaktır…

Mutlu Yıllar

Sertan Özbudun

Marka Lideri

Referanslarımız

Çalıştığımız markalardan bazıları