Otimsan

Otimsan 2013 Yaz Stajı

Otimsan 2013 Yaz Stajı

51. yılını kutlayan Otimsan’da Staj İmkanı..

Otimsan ürün tasarımı, grafik tasarımı ve  iç mimarlık alanlarında hizmet veren üretici firmadır. Firmamız, 5 yıldızlı otel projelerinde yer almaktadır ve  aynı zamanda Bun Design markasının üreticisidir. Staj; ağırlıklı olarak ürün tasarımı üzerinden ilerlemektedir.

Staj Programı: Minimum staj süresi 6 haftadır. Staj süresini uzatmak karşılıklı görüşme ile sağlanır. Stajer bu süre içersinde diğer çalışanlarla aynı saatler ve şartlarda işe düzenli ve disiplinli devam edecektir. P.tesi-Cuma arası 08:30 – 19:00.saatleri arasındadır. Yapılacak işler gerçek siparişler olacağından işlerle ilgili sorumluluk verilir ve sonuçlanması beklenir. Böylece stajerler araştırma, tasarım, üretim ve satışa hazırlık süreçlerinde görevlendirilerek deneyim kazanırlar. Stajer kapasitemiz dönemlik max. 3- 4 kişi olduğundan aktarılacak bilgi daha fazla olacaktır.

Staj Kriterleri: Güzel sanatlar fakültelerinin herhangibirinde en az 2.sınıfta olmak, Stajın verimli olabilmesi için sorumluluk bilincinde olmak kendini geliştirmeyi istemek, Auto cad yada 3D max gibi 3D programları ile photoshop corel draw gibi grafik programları ve MS office programlarını kullanabilmek.

Kazanılacak deneyim ve avantajlar: Mesleki bilgi birikiminin aktarılması, Kariyer planlamasında destek, Diğer iş başvuruları için CV nizde prestiji yüksek iki firmanın referans olarak yer alması, İşe alımlarda öncelik, Staj sırasında yapılan işlerin kişisel portfolio da kullanma hakkı, Yapılan tasarımların üretilme ihtimali, Farklı çizim programlarını öğrenme imkanı  ve Üretim tekniklerini uygulamalı görebilmek.

Başvuru: Öncelikle e-mail ile resimli bir cv ile beraber hangi tarihler de staj yapılmak istendiği bildirilmelidir. ( melek@otimsan.com ) Yetkili kişi istediğiniz tarihler için başvuruyu bekleme listesine alır. Staj programına uygunsa istediğiniz tarihi revize eder. Uygun değilse size yeni bir tarih önerilir.

Şartlar: Staj başvurusu yapmış tarih almış stajerler bir aksilik halinde gelemeyecekse en geç 2 hafta önceden bildirmelidir. Tarih aldığı takdirde haber vermeden staja başlamayanlar tekrar staj ve iş başvuruları haklarını kaybedeceklerdir. Staj workshop seviyesinde olduğundan staj süresince verilecek bilgi birikimi ve eğitim karşılığında stajer den bir ücret talep edilmeyecektir. Stajere çalıştığı süre için bir bedel yada tasarım sürecinde bulunduğu ürünlerden ayrıca bir bedel ödenmez Öğle yemekleri ücretsiz olup ulaşımı stajer kendi imkanları ile sağlar. Stajerler laptop larını yanlarında getirmelidirler.

Otimsan Yaratıcı Ekibi

Referanslarımız

Çalıştığımız markalardan bazıları