Otimsan

Equip’hotel Paris te yeni trendler

Equip’hotel Paris te yeni trendler

İki yılda bir Paris te düzenlenen equip’hotel  14-18 kasım tarihleri arasında yapıldı,  yerinde izlediğimiz show da bir çok yeni ürünün yanında yeni otel dekorasyonu trendleri de tanıtıldı. Bu yıl Elizabeth Leriche ve Vasken Yeghiayan tarafından hazırlanan Studio bölümü 3 farklı temada tasarlanmış;

GREEN THERAPY

Yeşil terapi gevşeme ve iyilik halini vurgulayarak doğa ve otel anlayışı sunar, bu kavram doğa ve çevre için yeni ve sorumlu bir yaklaşımı açıklar. Geri dönüşüm, ecodesign ve sürdürülebilirlik içerir. Tasarlanan çözümlerde çevre bilinci ve değerleri ile tasarım arasında bir birlik vardır. Bu deneyim konfor, enerji ve mineral bazlı tedaviyi bir arada barındırır.

CITY EASY

Basit kentsel deneyimi hafiletmek için teknolojik ve tasarım çözümleri vitrinde, kısıtlamalara uğramıştır. Çok amaçlılığı, akıcılığı, esnekliği düşük bütçeye rağmen akıllıca ve bilinçli tasarlamak rahat bir cevre sunabilir. Kalacak konuk için, onlarca hem kolay kalınacak, hem interaktif, hem eğlenceli hemde kendi ortamalarını oluşturmaları sağlanmalıdır.

NEW ELEGANCE

Yeni şıklık, cesur ve yeni eklektik lüksü öneriyor. Bu vurgu kaliteli malzemeler, ince işçilik üzerinde durularakorjinal fikirleri dışa atarak tümden pazar otel konsepti ile üst kalitede bir cevre oluşturmaktadır.

Referanslarımız

Çalıştığımız markalardan bazıları