Otimsan

Boyalı Alüminyum Ayaklı Pano



  • Boyalı Alüminyum Ayaklı Pano

Boyalı Alüminyum Ayaklı Pano

Boyalı Alüminyum Ayaklı Pano

Bu ürün, Crowne Plaza-Florya için Otimsan tarafından üretilmiştir.

Ürün, ayaklı pano, 425 x 190 cm ölçülerde elektrostatik boyalı ( Elektrostatik boyama solvent içermeyen bir yüzey kaplama metodudur. Kaplayıcı malzeme, son kat boya tabakasını oluşturan çok ince bir toz tabakasıdır. Bu toz boya özel kabinlerde özel tabanca ile boyanmak istenen malzemenin üzerine atılır.Tabancadan geçerken elektrostatik yüklenen toz boya partikülleri kabin içindeki malzemeye yapışır ve kaplama işlemi tamamlanmış olur. toz boyanın malzeme yüzeyine tam olarak yapışabilmesi için malzemenin de çok iyi bir şekilde topraklanması gerekmektedir. Ürün daha sonra 200 derecelik fırınlarda pişirilerek kullanıma hazır hale gelir. Fazla atılan boya kabinde yer alan geri dönüşüm sistemi sayesinde toplanır ve tekrar kullanılmak üzere depolanır. Bu işlemin çevresel ve ekonomik olarak sağladığı en büyük faydadır.) alüminyum gövdeden oluşmaktadır. Gövde üzerinde bulunan yazılar lazer kesim, içten ışık geçirgen pleksi harflerden üretilmiştir. Harfler led aydınlatma ile ışıklandırılmıştır. Pano içten çelik karkas olup zemine ankraj ile monte edilmiştir.

Mimari alanların iyi bir şekilde gelişmesi için alan tasarımı önem taşır. Alan tanımlanması gereken bir mekandır ve eski çağlardan günümüze kadar geçen evrede hem kişisel hem toplumsal ilişkilerin iç içe geçtiği, kültürleri yansıtan alan tasarımları oluşmuştur. Günümüzde yönlendirme tasarımcısı kendine özgü iletişim, görsel ve sembolik dillerini çok çeşitli uygulamar ile birleştirerek ortaya kentsel ve mimari alanda görülen yönlendirme tasarım örneklerini çıkarmıştır.
Tasarımcılar ellerinde ki materyalleri ve tasarım güçlerini kullanarak mimari ve kentsel alanda projeler üretmeye başlamıştır. Bu yeni bir alan olan çevresel grafik tasarım kavramını yaratmıştır.

Yönlendirme, iletişim göndericiler ve alıcılar arasında gerçekleşen bilgi alışverişidir ve iletişim tasarımı bu eylemin hangi araçlarla ve nasıl yapılması gerektiğini planlar. İnsanlar ile mekanlar arasındaki iletişimin daha iyi sağlanması için yönlendirme tasarımı, yeni bir açılım olan çevresel grafik tasarım ve tabela tasarımı konusu oluşmuştur.

Tabela, cephe yazısı, çatı tabelası, Çevresel grafik Tasarım, Yönlendirme, Yön Bulma, İşaretler, Bilgilendirme Tasarımları, Grafık Tasarım, İşaretleme Sistemleri, Yön Bulma Sistemleri, Mimari Grafik Tasarım, İç Mimari ve Grafik Tasarım.

Anahtar kelimeler: Çevresel Grafık Tasarım, Yönlendirme, Yön Bulma, İşaretler, Bilgilendirme Tasarımları, Grafık Tasarım, İşaretleme Sistemleri,Yön Bulma Sistemleri, Mimari Grafik Tasarım, İç Mimari ve Grafik Tasarım.

TEKLİF AL

Referanslarımız

Çalıştığımız markalardan bazıları